Palvelut

Kohderyhmälähtöistä sisältömarkkinointia, vaikuttavampia työnantajabrändejä ja tehokasta digitaalista markkinointiviestintää

Palvelut

Kohderyhmälähtöinen tarinankerronta ja vaikuttavat sisällöt

Autan kiteyttämään yrityksen tarinan, markkinointiviestinnän tavoitteet ja kohderyhmän. Karsin turhat rönsyt ja autan löytämään yritykselle yksilöllisen tavan tavoittaa tärkeimmät kohderyhmät tehokkaasti. Tavoitteena voi olla rakentaa vaikuttavampi ja vastuullinen brändi, houkutteleva työnantajamaine tai sitouttavampi sisäinen viestintä – periaate on lopulta sama kaikissa.

Työnantaja- ja asiantuntijabrändit, jotka tavoittavat ja puhuttelevat

Autan rakentamaan työnantajabrändin, joka tavoittaa ja puhuttelee. Kyse ei ole markkinointijipoista, vaan työpaikan aitouden ja erottuvuuden esiin tuomisesta tavalla, joka kiinnittää haluttujen kohderyhmien huomion ja jatkuu työntekijäkokemukseen asti.

Valmennan asiantuntijoita ja johtoa rakentamaan vaikuttavia henkilöbrändejä, joita halutaan kuunnella ja seurata. Tyyppejä, jotka parhaiten kertovat millaista yrityksessä on olla töissä. Olen suunnitellut ja toteuttanut globaaleille yhtiöille “sisäisten vaikuttajien” valmennusohjelmia, joissa asiantuntijoista sparrataan vaikuttavia sanansaattajia someen, seminaareihin, blogeihin, asiantuntijasisältöihin ja medialle.

Markkinointiviestinnän strategia ja muutosjohtaminen

Autan löytämään oleellisen yrityksen markkinointiviestinnästä ja kerron, mihin kannattaa resursoida ja mitä voi ulkoistaa. En usko satojen sivujen strategiaesityksiin, jotka vanhenevat tällä alalla kuukausissa. Markkinointiviestinnän strategian tulee toimia käytännössä – jo heti tänään eikä vasta seuraavalla vuosipuolikkaalla.

Sisältömarkkinoinnin sparraus

Kaipaatko sparrausta sisältömarkkinoinnissa? Olen sisältöjen talonmies: kerron mikä toimii ja missä mättää – ja autan korjaamaan tilanteen.

Ota yhteyttä – ryhdytään töihin!

Create a website or blog at WordPress.com