Aina on aikaa ajatella

Kiire on aivan liian helppo selitys tyhmille päätöksille. Ettei muka ollut aikaa miettiä, mitä toiminnasta seuraa. Tyhmissä päätöksissä sinällään ei ole mitään vikaa, teen niitä itsekin jatkuvasti – en vain siedä ajatusta sellaisesta kiireestä, jossa (työ)elämä muuttuu päättömäksi ravaamiseksi vailla päämäärää tai ajatusta, ja jonka aikaansaamat huonot päätökset on ihan ok perustella sillä, että ”nyt oli vaan kiire”. En halua uskoa tähän.

Siispä pysähtyäkseni itsekin ajattelemaan ja aktiivisesti arvioimaan, mitä tällä pirun kiinnostavalla viestinnän ja markkinoinnin alalla oikein tapahtuu, mikä puhuttaa ja miksi, minkä takia ilmiöitä syntyy ja toisaalta hiipuu, lupaan itselleni pysähtyä ajattelemaan. Ja että kirjaan ajatuksiani ylös – ehkä ne synnyttävät jossain muussakin mietteitä, ehkä eivät.

Tule mukaan, ajatellaan yhdessä.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_8dff

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: